2017, augusztus 20, vasárnap

Daily Archives: Már 6, 2017

eherechtMásodik alkalommal kerül kihirdetésre a Weloveweddings Esküvői Fotó és Videó Pályázat. A pályázat kihirdetője a weloveweddings.hu online esküvői magazin, mely jelenleg az egyik leglátogatottabb és legmeghatározóbb online esküvői magazin Magyarországon. A pályázatra való nevezés és a pályaművek beküldése ingyenes. A pályaművek elbírálását – egy többfordulós kiválasztással – a szakmai zsűri látja el, melynek tagjai nemzetközileg is meghatározóak az esküvői piacon.

Az esélyegyenlőség érdekében a pályázat zsűrizése anonim.

A pályázatra 4+1 kategóriában lehet nevezni.

A pályázat célja, hogy minden év elején megmérettetési lehetőséget biztosítson minden esküvői fotós és videós számára. A pályázat ingyenes lehetőséget nyújt mind a profi és mind az amatőr fotósok és videósok számára.

A pályázattal elnyert helyezések presztízsértéket adnak a nyerteseknek a nagy összegű díjak mellett.

A nevezés ingyenes. Pályázni 2016. január 1. és december 31. között, Magyarországon vagy külföldön készült képekkel lehet, illetve videós kategóriára való jelentkezés esetén max. 5 perces legalább HD minőségű Youtube vagy Vimeo-ra feltöltött videó link beküldésével lehet. Legalább 18. évét betöltött magyar fotósoknak vagy videósoknak lehet pályázatot beküldeni. Egy pályázó akár a 4 fotós és az 1 videós kategóriára is nevezhet.

A pályázat esélyegyenlősége érdekében a zsűrizés anonim, ezért semmilyen, a pályázót beazonosítható reklámjellegű elem nem szerepelhet sem a fotókon, sem a videón. A pályázaton a túlzottan manipulált képek vagy videók nem indulhatnak. Nem számít túlzott manipulációnak a színek, tónusok és a fényerő beállítása, illetve a felvétel közben keletkezett technikai hibák eltávolítása. Továbbá nem számít túlzott manipulációnak az egyes esztétikai hibák(pl.: bőrhibák) korrekciója, eltávolítása.

Határidők:

Nevezés és feltöltés kezdete: 2017. február 24. 12:00-tól

Pályázatok beadási határideje: 2017. március 14. 12:00-ig

Zsűrizés 1. forduló eredménye: 2017. március 29.

Zsűrizés 2. forduló eredménye: 2017. április 12.

Zsűrizés 3. forduló eredménye: 2017. április 21.

Zsűrizés 4. forduló eredménye: 2017. április 28.

Díjazottak értesítése: 2017. május 2.

Díjkiosztó ünnepség és eredményhirdetés: 2017. május 12. 18:00 NDustrial Studio – Budapest

A pályázat hivatalos oldala