Mesterecset – fotó-, és rajzpályázat

day19_500_fotopalyazatA Magyar Államkincstár országos rajz- és fotópályázatot hírdet Mesterecset elnevezéssel.

A pályázók köre

Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 6-18 életév közötti személyek.

Képzőművészeti alkotásokat a 6-14 éves korosztályban, fotópályázatokat 15-18 éves korosztályban pályázók nyújthatnak be.

Részletek

A Pályázaton mindenki egyénileg, a pályázati kiírásban szereplő témák egyikében egy pályaművel vehet részt. Az alkotások A/4-es méretben, szabadon választott képzőművészeti technikával készülhetnek.

A fotópályázatok kapcsán az alábbi paraméterek figyelembe vétele szükséges:

  • filetípus: JPEG
  • méret: A/5
  • színes illetve fekete-fehér
  • legjobb minőségű felbontásban
  • minden pályázó legfeljebb 1 db fotóval nevezhet
  • a képek digitális feldolgozásánál Szervező elfogadja a különböző képszerkesztő programok használatát is
  • a képek keretezése, vízjelezés használata, dátumozása nem megengedett
  • a beküldendő pályamű bármilyen fotózásra alkalmas készülékkel készülhet (például filmes analóg, kompakt, DSLR, mobil)
  • kinyomtatott pályamunka hátlapján a jobb alsó sarokban szükséges a nyilatkozat szerinti pályázó nevének feltüntetése
  • a pályaművek kizárólag saját munkák lehetnek. A nevezéshez minden esetben csatolni szükséges a Játékszabályzat 1. számú mellékletében szereplő Nyilatkozatot, mellyel Pályázó elismeri, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkezik, az nem sérti harmadik fél jogait.

A pályázatok értékelése három korosztályban zajlik: 6-9 év, 10-14 év és 15-18 év, mely utóbbi korosztály csak az általa készített fotó beküldésével pályázhat. Az elkészült alkotások a pályázat időtartama alatt leadhatóak a Szervező Állampénztári Irodáiban és állampapír értékesítési pontjain, valamint az országos rendezvények kincstári standjainál is.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb részleteit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját az oldal alján található linkre kattintva! Előfizetési lehetőségek.

Határidő, beadás

Határidő: 2017. június 15. 24:00

Az alkotás hátoldalán olvasható nyomtatott betűkkel kell feltüntetni az alkotó nevét és életkorát, valamint a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét, valamint a megye megjelölését – e-mail cím hiányában levelezési címét – illetve a választott témát.

Az alkotások postai úton is beküldhetők a Magyar Államkincstár 1909 Budapest levelezési címre.

A borítékon fel kell tüntetni: III. Mesterecset Pályázat. Fotópályázatok esetében a zsűri elektronikus úton is bekérheti a kiválasztott alkotásokat, amelyeket a kulso-kapcsolatok@allamkincstar.gov.hu címre, kiváló minőségben kérünk továbbítani. A beérkezett alkotások a Szervező épületeiben kerülnek kiállításra, azok visszaküldésére nincs lehetőség.

A pályázat hivatalos oldala

hasonló pályázatok