Pécsi József fotográfusi ösztöndíj

11020533Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban: MANK) pályázatot hirdet fiatal alkotó fotográfusok részére a Pécsi József fotóművészeti ösztöndíj elnyerésére.
Az ösztöndíj célja:
Az ösztöndíj célja, hogy segítse az önálló művészi tevékenységet folytató, tehetséges fotográfusok pályakezdését, alkotómunkáját, művészi fejlődését, és kedvező feltételeket teremtsen a formanyelvében és tartalmában korszerű, színvonalas művek létrehozásához.
Pályázhatnak:
Új pályázóknál az 1982. január 1. után születettek, korábbi ösztöndíjasoknál (akik még nem töltötték ki a 3 ösztöndíjas intervallumot) az 1980. január1. után születettek. Nem nyújthat be pályázatot felsőfokú oktatási intézménybe beiratkozott hallgató, valamint aki 2017-ban központi költségvetési forrásból egyéb ösztöndíjban (DLA-ösztöndíj, NKA alkotói támogatás) részesül.
Ösztöndíjban részesülhet évente:
legfeljebb 10 fő.
Az ösztöndíj időtartama:
12 hónap (2017. január 01.napjától 2017. december 31. napjáig)
Az ösztöndíj összege:
bruttó100.000 Ft/hó
Az ösztöndíj az SZJA törvény alapján nem minősül adómentes jövedelemnek, ennek megfelelően a hatályos jogszabályi előírások szerinti levonásokkal csökkentett összeg kerül kifizetésre.
Az elbírálás határideje:
a beérkezési határidőtől számított legfeljebb 40 munkanap.
A fotók és a portfolió beadásának helye:
Mai Manó Ház, Napfény műterem, 2. emelet, 1065 Budapest, Nagymező utca 20.
A fotók és a portfólió beadásának időpontja:
2017. február 20., hétfő, 8 és 14 óra között.

hasonló pályázatok