Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium fotópályázata

vg_fotopalyazat-1550A Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium fotópályázatot hirdet általános iskolások és középiskolások részére.

Témakör:

általános iskolások 5-8. osztály: Egy híres festmény vagy fotó parafrázisa úgy, hogy az eredeti kép/fotó felismerhető legyen.  De újragondolhatod valamelyik kedvenc gyermekkori képedet is. (parafrázis: egy már létező kép, szobor, más műalkotás újraalkotása más eszközökkel vagy más stílusban)

középiskolások: „Múlt, Jelen, Álom” – Ezen szavak valamelyikével kapcsolatban várjuk fotóitokat.

Beadás módja:

Egy pályázó maximum 3 db fotóval pályázhat. A pályamunkákat a fotopalyazat@tomorimajsa.hu e-mailcímre várjuk. Az e-mailben szerepeljen a pályázó neve, osztálya és iskolája.

Telefonnal is elkészíthető a fotó  úgy, hogy A/4-es méretben kinyomtatva jó minőségű legyen. (minimum 6 Mb)

Formátum: JPG

Beadási határidő: 2017. április 10. (hétfő)

Eredményhirdetés: 2017. április 25. kedd (a kiállítás napja, mely a Konecsni György Kulturális Központ emeleti termében lesz)

A legjobb képek díjazása kategóriánként történik. Értékes nyeremények kerülnek kiosztásra.

A pályamű kizárólag a pályázó (szerző) saját alkotása, szellemi terméke lehet. A pályázó tudomásul veszi, hogy pályázat benyújtásakor a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a kiírónak (Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumnak). A pályaművet a kiíró nyilvánosságra hozhatja.

A pályázat hivatalos oldala

hasonló pályázatok